5 Nisan 2012 Perşembe

Hayattan Kesitler

Geçen gün mahallemizdeki ilik kanseri olan minik bir çocuğun kafasındaki ameliyat izlerini gördüm hüzünlendim. O çocuğun saçlı halini bildiğim için saçlarının dökük hali içimi burktu annesi parka getirmişti oynatmaya baktım  baktım ve dua ettim bolca.. 


Ablam dün bademcik ameliyatı geçirdi zaten kolay bir ameliyat bi sorun yok. Böylelikle sevenlerimizle bi araya geldik Kuşadasındaki kuzen de geldi iyi oldu güzel birgündü bugün.


Ben dün hastaneye gidicektim ama ablamın patronu ablama, söle yedek lastik yardıma gelsin demiş dün onların dükakndaydım zaten ctesileri de gidiyorum biliyorsunuz.


Dün dürbün gibi çarşıya geleni gideni gözetliyordum  :)


Bildiğiniz yolgeçen hanı dediğimiz hanın merdivenlerinde bir kız oturmuştu dikkaitmi çekti. Elinde bir prospektüs vardı onu okuyordu. Sonra elindeki poşetten hap kutusu çıkardı ve tüm hapları çıkardı içmeye hazırlanıyor kız dedim sen napıon manyak mısın sen?


Cvp vermiyor, kız bak bana polisi aratırma şu an ne yaptığının farkındayım akıllı ol!


Cvp yok, hayat güzel ne olursa olsun o hapları içmeye değmez. 
Bana sırıtıyor yok abla ben intihar etmiyorum kaşıntım var kaşıntı hapı bu doktora çok kaşıntım var  dedim  oda çok iç dedi kız dedim hiç bi doktor 10 adet hapı aynı anda içirtmez at bakıyım onları çabuk yere 3-4 tanesini içti ve diğerlerini sokağa fırlattı. Çabuk dedim bi hastaneye git yıkat o mideni. Hala kaşıntı hapı olduğunu söylüyordu birde beni inandırdsın die uyuz gibi  kaşınıyordu gülerek. İyi  hadi karşımda intihar etme o zaman kalk git burdan beni sinir etme git evinde yat dinlen dedim.Yok abla bu mendilleri satmam lazım dedi ve gitti. Kız romandı ve mendil satarak geçimini sağlıyordu sanırım. Allah yardımcısı olsun.
Düzeltme:İlacın kutusunu tesadüfen görmüştüm Avil yazıyordu şimdi nette baktım harbiden de kaşıntı ilacıymış len kızın günahını aldım :) ama kız gerçekten bütün kutuyu eline boşalttı ve kaşıntım çok o nedenle çok içmem lazım demişti kız intihar etme niyetinde değildi belki ama hepsini içse belki farkında olmadan intihar etmiş olucaktı herşekilde iyi olmuş yani konuşmam :)


Az önce de sokakta oynayan minikleri izliyorum.Ege İhsan'a seni ebeledim die bağırıyor Eda ise Ege'ye İhsan küçük fındık, fıstıkkkkk oooo die kendini yırtıyordu :D onları izleyerek çok eğlendim güldüm güldüm ve içeri girdim :)

5 yorum:

KelebekGibi dedi ki...

Birilerini gözlemlemeyi bende severim, helede bu birileri cocuksa :)

Ilik kanseri cocuk icin Allah'tan sifa diliyorum.

Yaziyi okuyunca halime bir kez daha sükrettim, mendil satan kizin hayati hic kolay olmasa gerek...Insallah devami cok güzel gecer.

Sevgiler :)

hemera-nyks dedi ki...

işte hayat :D
-
hemera

Unknown dedi ki...

hayatı ne güzel özetlemişsin yüreğine sağlık sevgiler

EflHatun dedi ki...

:) seni mimledim :)

Fulyanna dedi ki...

EflHatun; canım tşk ederim mimi cvplıycam en kısa zamanda :)