16 Nisan 2012 Pazartesi

Slow Müzik Dinleme Özürlü

22 yaşına kadar filan hiç bir şarkı sözü benim için bi anlam ifade etmezdi çünkü aşki duygulardan bi haber yaşıyordum o sözler bende bi anlam ifade etmiyor eden, edipte o şarkı sözlerini yazanların nasıl psikolojilerde olduğunu dahi algılayamıyordum :)

Geçte olsa duygusal, romantik, slow her ne haltsa işte o şarkıları çok iyi anlar oldum öyle ki dinlediğim parçalarda ağlar, zırlar, bunalımın en dibine vururdum :)

1-2 sene öncesine kadar dinleyebiliyordum da ama baktımki benim ruh sağlığım için gidişat kötü işte o gün bugündür hiç bi şekilde slow müzik dinlemiyorum hayatımın geri kalan kısmında da dinlemeyi düşünmüyorum :)

Hem ben zaten romantik bi insan diilim(aslında romantiğim de göreceli bişi işte benimki biraz daha farklı) ayy dinleyelim duygusallaşalım filan yok benlik işler diil. Hele şiir filan yazanlar olur ya umarım bana öylesi denk gelmez düşünsene adam bana şiir yazıo armağan edio ben yazık diyemem de ben böle şeyler sevmem die :) Aman bana çiçek miçekte alınmasın kuruyup gidio noluyo anlamsız bişi. Duygusuzmuyum neyim ben diecem ama yok vallahi diilim içimde büyük fırtınalar kopar aslında.

Mesela arka fonda şöle bir parça çalıcak ve adam bana çikolata filan benim sevdiğim bişi almış olucak ayy ne romantik adamın gözünün içine bakar kalırım :) romantizm benim için işte böle bişi :)


Bu arada şiir yazanlar, çiçek alanlar yaptığınız normal ve güzel bişi keşke bende bunlardan keyif alabilsem ama bende ters giden bişiler var normal olan sizsiniz anormal olan benim farkındayım çemkirmeyin lütfen:)

yabancı şarkı sözlerinden hiç anlamam ritmdir beni benden alan :)
belkide bu parçada Allah belasını versin(tövbe) dio bilmiyorum gerçi böle
bir şarkı sözünü ismail yk' dan başkası yazamazdı heralde; Allah belağııı versiğnn bağa gelen sağa gelsin :D benim hemşom olupta böle şarkı sözleri yazdığın için hakkaten Allah cezağnıı versiğnn ismail :D

pitbull dinlerken coşupta bloğa yazı gireyim derken pitbuldan girip ismail ykdan çıktığım için Allah benim de cezamı versin hadi ben gidiyorum :D

5 yorum:

Naz dedi ki...

Blogunu yeni kesfettim cok keyifli yazilarin...Anti-romantik biri olarak yazdiklarina katiliyorum:)
sevgiler

Rainbow Gatherer dedi ki...

bende sezen aksu'nun yeni slow parcalarını dinleyemiyorum. mevlüt gibi geliyor :)

Fulyanna dedi ki...

Cadıcım; hoşgeldin :)

Ben romantiğim valla hem de çok :) ama romantizmi yaşayış şeklim başka :D

Rainbow; benim zaten pek müzik zevkim yoktur kulağıma ne çalındıysa dinlerim kim yeni şarkı patlatmış ne yeni albüm çıkmış hiç bilmem. Bildiğin bir yerli kıro :)

Sezen Aksu hanımın yeni şarkılarımı çıkmış vallahi şimdi duydum bi dinliim bakim :)

firdevs dedi ki...

Odunlukta ustume tanimam :D cicek filan bana cok ters :p hele siir filan hic cekemem . mesela kocamla film izlemeyi severim . ben cocuklari uyuturken esim guzel bir film bulmussa ve bir de kahve filan yapmissa benim icin cicekten daha makbul bir seydir :) bilyorum , ben de normal degilim :))))sominede patlican kozlemisligim var :p

Ayrica sen de mi Sivas'lisin ? :)

yorumu posta uygun bitirmek gerekirse Acilay tiplemesyle " Lililililiiiii" :p

Fulyanna dedi ki...

Firdevs ablam; açılay kim kız dicektim he dizi karakteri bildim tamam :D

Romantizmi bizim gibi değişik yaşayanlar tarzı bizim gibi olan çok insan var galiba :)

Evet Sivas sadece kimliğimdeki 5 harften ibaret olsada ben Sivaslıyım :)

Ben İzmir kültürüyle yetiştim. Sivasta hiç kimsemiz yok koca bir sülale İst'a göçmüş yıllar önce.
Babamda istanbulda yetişmiş zaten .Sivas'ın ne havasını bilirim, ne yöresel yemeğini, ne örfünü adetini.İstanbula gittiğimde halalarım sivaslı gibi yaşıyor ama biz onlardan çok farklıyız. Ablamın düğününde halamlar bizim düğünler böle diil demişlerdi :)Hakkını vere vere sivaslıyım diyebilmek isterdim :)

Yoksam sen de mi sivaslısın :)