19 Aralık 2012 Çarşamba

İzmir/ Selçuk/ Şirince Köyü

Valla o gün kıyamet kopar mı kopmaz mı bilemiyorum; bu konu ile ilgili birşey düşünemedim henüz, bu konuda hiç bir histe kalbimde vuku bulmadı hala. Hem daha kıyamet kopmasın ben çünkü 2013'te nişanlanacağım; şu minik parmağıma bir alyans takmadan ölürsem gözüm açık gider, kıyamet daha kopmamalı, daha düğün yapacaktık yaaaa :D

Kıyamet kopmıcağı varsa da bu kadar insan evrene kopacağı yönünde sinyal yolladığı için evet kopadabilir aslında :D bunun yanısıra insan kıyameti kopacağı kesin. Şirince çok küçük bir yer. Orada öyle sanıldığı gibi otel filan da yok; bikaç kişiyi içine anca sığdırabilecek pansiyonlar var sadece.

Ben Şirince'yi çok seviyorum; 2008'de gitmişim en son ve orayı çok özlemişim. Şirince'ye gelicek misafirler lütfen burayı bozmadan ziyaretinizi yapın ve orayı sakinliğiyle başbaşa bırakın sizden sonra da ben ziyaret edeceğim çünkü :)

Şirincenin bu kadar çok tanınır hale gelmesi gerçekten çok güzel. Bence tadını çıkarın; benim için, "ben gördüm lütfen sizde görün" dediğim bir yerdir. Hatta tüm sevdiklerimi alıp gidesimin geldiği bir yerdir, huzur vardır orada. Ama o kadar kalabalıkta huzur bulunabilir mi işte bu düşündürücü :)

Şirince'ye gelicek insan evlatları eğer yatıcak yer bulamazsanız bize de gelebilirsiniz size İzmir'i gezdirebilirim ama ben Şirinyer'de oturuyorum; malum burası kurtarılmış bölge diiil öledebiliriz, mesuliyet kabul etmem :P

Şirince'ye en son ziyaretimde, kendi objektifimden..


Çok eskiden beri takip edenler bu resimleri hatırlayacaktır zaten ben de tekrar bakıp o günleri yad ettim :)

4 yıl önce yazmış olduğum, bu resimlerden daha fazlası ve içinde detaylı anlatımın olduğu Şirince tanıtım postum için burayı tıklayabilirsiniz.





















Dilek havuzu 
Bozuk para deliğe düşerse dilek oluyor güya.
 Parayı o deliğe düşürtmek hakkaten çok zor ama ben düşürtmüştüm ve hala bekarım yani bu havuza inanma yavrum :D










Bu nine çok komikti; elmeklerini resimlemek isteyince kafasını çevirip bana bağırmıştı netçen sen beni die :) bende içimden seni youtube verecem demiştim hatırlıyorum :D huysuz nine :)




Kabak çiçeklerinin güzelliğine bak :)



Sahibi hemşerimiz(Sivaslı) olan ve gide gele ahbap olduğumuz Diva Pansiyon..





















9 yorum:

BOŞNAK KIZI dedi ki...

Canım bir yandan seviniyorum Şirince iyi reklam yaptı diye ama bir yandan da üzülüyorum artık gitsinler de biz de rahat rahat gezebilsek orda :)))

BOŞNAK KIZI dedi ki...

aaaa bu arada nişanlancam yazmışsınnnnn :))) hayırlı bir şeyler mi var kiii :))

Fulyanna dedi ki...

Özlemcim; yok valla hayatımda erkek sinek bile yok. Ben kendi kendime çeyiz düzdüğüm gibi kendi kendime de nişanlanmayı düşünüyorum :D

the world is MinE dedi ki...

şirince haftasonlarında sıksık kaçamak yaptığımız uzaktan gelen misafirlerimizi mutlaka götürdüğümüz Saklı Vadi ydi sanırım mekanın adı, köy kahvaltısına doyamadığımız bir yer. dünyanın sonu gelir mi bilmem de şirincenin sonu gelecek gibi bence o kalabalığı o minnak cennet nasıl kaldırır (alt yapı, kanalizasyon vs.). insanoğlu değilmi zaten ayak bastığı yeri yerle bir ediyor.

Gurme Şirine dedi ki...

fotolar çok güzeldi...
zevkle baktım :))
sevgiler...

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

ahahahah üstündeki penyeden bende de var çok çok sevrek giyiyorum nerdeyse dört yıldır. başka birinin üstünde görmek ne garip oluyo ya :) şirincede de şu an metrekareye 100 insan falan düşer durumda heralde yazık orada yaşayan insanlara

Fulyanna dedi ki...

Hamide; Allah cezanı vermiye koptum kızz :D

Benim penye eskidi çoktan ya attım ya birine verdimdi :)

cangz dedi ki...

İzmir ve şirince henüz göremediğim yerlerin başında geliyor.Bu yaz tatili için düşünüyorum kısmetse.

bircanın renkli dünyası dedi ki...

şirince gıtmeyen kalmadı sanırım dunya sehrı oldu artıkın :D