2 Aralık 2012 Pazar

Yapılacaklar Listesi ve Öneri bekliyorum



Bu post kendime aslında; yapıcaklarıma teşvik amaçlı ve her daim gözümün önünde bana hatırlatma niteliği olsun ve zaman geçtikçe dönüp baktığımda neleri halletmişim göreyim ve üzerine çizik atayım.

Evdeyim, eve geri dönüş yaptım die karalar bağlıyacak, isyan edecek, bütün terslikler beni mi buluyor, ben ne bahtsız bedeviyim diecek değilim herşeyde bir amaç olduğuna ve sınandığıma inanıyorum evet bazen bu cümleleri kuruyorum ama  anında şükür edip benle dalga geçen, beni sınayan hayata gamzelerimi çıkarıyor ve bir nanik yapıyorum :) 


Neyse madem evdeyim ve vaktim bol, eskisi gibi üzerime rehavet çökmesine izin vermeyeceğim. Boş vakti çok olan insan gerçekten vakti iyi kullanamıyor; nasılsa evdeyim, nasılsa yaparım die bir boşvermişlik oluyor yani en azından ben böyleydim :) 

Beni en mutlu edecek şey ne ise oradan başlıyorum teçhizatı hazırlamaya :)
Blog yazmak ve okumak bana şu hayatta hiç kuşkusuz en keyif veren, bana olumlu yönde bişeyler katan en iyi platform o nedenle bu alandaki eksiklikleirmi gidericem önce.

1) Dizüstünün basmayan tuşları tamir ettirilecek ki blogda daha aktif olayım.(evet şu an takoz masaüstümden, sandalye tepesinde daha rahatsız yazıyorum daha keyifli yazmalıyım :) ) 

2) Blog için resim düzenleme konularında biraz araştırma yapıp görsellerimi daha iyi düzenlemeyi artık öğrenmeliyim; evet 6 yıllık bir blogger olarak kendimden utanıyorum :D


3) 2-3 yıldır hayalini kurduğum, evet aldım, şimdi alıyorum, yok bu ay bunları aldım öbür ay alayım die bir türlü alamadığım Singer dikiş makinesi'ni artık almalıyım.

4) Eğer ayrıldığım işyerimden bir terslik çıkmazsa hakkım olan meblayı alabilirsem sırf şu imrenerek baktığım instagram bokuna bir telefon alacağım Eniştem Samsung  S III tavsiye ediyor ama bu konuda kararsızım Iphone daha şirin mi duruyor ne bu konuda önerilerinizi bekliyorum.


5) Kuaföre gidilecek ve geçen sene ilk kez boyattığım saçlarım 2. kez boyatılacak; ben galiba hala saçlarımı boyatmak istemiyorum ama beyazlar var malum mecburum :)

6) Daha çok kitap okuyacağım (sıcacık salep eşliğinde)

7) Hobilerime artık el atmalıyım, üretmeliyim.

8) Hazır evdeyken uzun zamandır aklımda olan fakat yaptırıp yaptırmamakta tereddüt ettiğim estetik ameliyatı olmaya karar vermeli ve bi an önce bu ameliyatı yaptırmalıyım. Hem fiziken de başkalaşım geçirmiş olurum :)

9) Daha çok gezilecek İzmir'in ve sonbaharın tadı çıkarılacak :) malum kış henüz bizim buralara uğramadı.

10) Şubat ayında adliyede sınav olur bu sınava hazırlanabilirim ama henüz erken.

11) Yeni yıl geliyor; o geceye, kırmızıya, yeşile hazırlık yapılmalı :)

12) Kendime vakit ayırdığım bu süreçte bir iş teklifi gelirse değerlendirebilirim ve artık evden sıkıldım dediğim anda  yeni bir iş arayabilirim ama şu an evde olup kendime vakit ayırmak istiyorum.


Not: Telefon konusunda yorumlarınızı bekliyorum; sizler hangi telefonları kullanıyorsunuz ve önerileriniz neler ?

Dikiş makinesinde seçimim Singer olacağa benziyor o konuda da görüş bildirebilirsiniz.

Estetik ameliyat derken de aslında keyfi bir durum diil işin ucunda sağlıkta var büyük ölçüde yani hiç meraklı diilim aslında bıçak altına yatmaya ama öyle işte :)

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Umarım büyük çoğunluğunu yaparsın tatlım planlarının. Ben iPhone kullanıyorum. Bundan oncede iPhone 3 ve 2 kullanıyordum. Anlayacağın tam bir Apple severim :)

Adsız dedi ki...

Sizi okumayi cok seviyorum .Insallah en kisa zamanda yeni isiniz olur ,hayirlisi neyse o olsun .
Sizi okumak cok keyif veriyor ,cok güllüyorum yazdiklariniza .Ceyiz alisverislerinize bayiliyorum o kadar güzel seyler aliyorsunuz ki .Allah gönlüne göre versin .

sevgilerle müberra

mutlulukoyunu dedi ki...

Ahh ne güzel evde oturup miskinliğe meyilli insanın durumunu ne güzel açıklamışsın. Okul sonrası üç aydır evdeyim. Ve her şeyi amaaaaan sonra yaparım nasılsa gün çok diyerek sonraya erteliyorum. Bu miskinlik modu çok fena. Senden özenip sanırım ben de böyle bir liste hazırlamalıyım :)

Ben Samsung Galaxy Nexus kullanıyorum. Evde iphone kullananlar da var ama bana göre samsung telefon konusunda birçok açıdan daha iyi. Alacaksan Samsung marka bir telefon almanı tavsiye ederim. Sen enişteni dinle bence :)

Ve daha sık yaz :)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

valla ben bi an senin yerinde olmak istedim işimden olmak değil ama şu yazdıklarını yapabilmek için 3-4 ay izin verseler bana süper olurdu :)

telefon içinse ben ve eşim HTC kullanıyoruz, benimki HTC desire S, çok çok memnunum. Ama zaten htc, samsung android işletim sistemini kullanıyor yani samsung da alabilirsin, şu an galaxy s ııı çok revaçta durumun varsa onu al derim ama ortalama birşey arıyorsan htc ya da galaxy s ıı yi önerebilirim

Fulyanna dedi ki...

Çağla'cım, tşk ederim umarım tembellik etmem :)
Benim gönlümde tipen iPhone diyor ama Samsung'un işletim sisteminden daha çok övgü alıyorum bilmiom bakalım nolacak :)

Müberra, kalp kalbe bu kadar mı karşı olur; geçen gün eski bir postumda o güzel yorumlarından birini okumuştum dedim Müberrra Hanım yok bu ara :) keşke benim de size uğrayabilceğim bir bloğunuz olsa :) çok tşk ederim bu arada..

Böcüğüm, seni görmek ne güzel :)
Eniştemi dinleyeceğe benziyorum. Gerçi o telefon çok büyük elimde zor taşıyorum kafam kadar telefon ya :D

Hamide'm, insanın vakti olur fakat bütçe olmaz(işi olmadığı için) bütçe olur bu sefer de o bütçeyi harcıcak vakit olmaz.. hayat çok garip :)

Demek siz de Hatice sevenlerdensiniz :)


yasemince dedi ki...

ne güzel yazmışsın, bir bakımdan imrendim sana.dediğin doğru , etrafımda çalışmayan bolca vakti olan arkadaşlarıma bakıyorum , hiçbir şey yapmak istemiyorlar.ama çalışan insan işden artan zamanının saniye hesabını yaparak hem ailesine hem arkadaşlarına hem evine hem hobilerine vakit ayırmak için çabalıyor ki çoğuda başarılı oluyor.
benim de favorim ıphone.sen hangisini almak isyiyorsan onu seç...
kitap oku, hobilerini yap, izmir'i gez ....ohhhh mis... keyfini çıkar :)

sewooo dedi ki...

yapılacaklar listesi süper bende hemen bir tane yapmalıyım.insan boş boş takılınca hedeflerine ulaşamıyor.içlerinde benim de hedefim olan birçok madde var.dilerim senin gerçekleştirdiğini görünce bana da şevk gelir.ayrıca bazen evde olmak gibisi yok yaaa.keyfini çıkar:)

semforever dedi ki...

bence kamera açısından samsung diğer özelikkler açısından i phone :D


semforever-semforever.blogspot.com