15 Mart 2013 Cuma

Düzeltme(çekilişle ilgili)

Arkadaslar cekilis ile ilgili bir duzeltme yapmak istiyorum. Bu cekilise katilimin  cok olmasini istiyorum. Insan yapmaktan nefret ettigi birseyi bir baskasina neden yaptirmak ister ki; ben sahsen bloglardaki cekilislere beni zorla izle, git onca isinin arasinda duyuru yap, o cekilise katilabilmek icin 40 takla at gibi benim hosuma gitmeyen tavirdan dolayi katilmiyorum. Sadece bende katilmak istiyorum diyebildigim cekilisleri daha samimi buluyorum ve katıliyorum cogu zaman ona  katilmaya bile useniyorum :) Birde beni gercekten severek ilgiyle takip edenlerde bu sebeple degisiklik olsun istemiyorum. Beni ben oldugum icin, yazilarimda guldugunuz icin beni gercekten sevdiginiz icin okumanizi istiyorum. Iste bu  nedenle rahatsiz oldum affiniza siginarak cekilis kurallarini kaldiriyorum. Bir gaflette bulunup kural koyduk napalim. Sadece katilmak istediginizi ve blog linkinizi filan guvenlik icin, kim oldugunuzu bilmem icin  yazmaniz yeterli o kadar. Hadi bakalim herkesi bekliyorum cekilise :)

Yorumları lütfen; çekiliş postunun altına yapalım.

11 yorum:

Cansın Ekşi dedi ki...

teşekkürler çok düşüncelisin, ama ben yine de çekiliş duyurularını kaldırmıyorum :)

Cansın

tosbagalar dedi ki...

Artık katılabilirim teşekkür ederiz. ben cep teldeb takip ediyorum blogları link islemi yapmam icin aksam olup eve gitmeyi beklemem lazim aksam olunca da unutabiliyorum. Bu sebeple sartsiz cekilisleri tercih ediyorum. herkese bol sanslar

şirin dedi ki...

Süper bi karar.bende katılmak isterim ama link koymayi bilmiyorum malesef

naturele dedi ki...

blogları işyerinden takip edebiliyorum,internet kısıtlı,kuralsız çekiliş için teşekkürler.hülya eldemir

Yemek Sınıfı dedi ki...

uzun zaman olmuş blogunuzu okumayalı, en son 6 yas yazısını okumuştum, onca aradan sonra buna denk gelince yorum yazmak istedim, şimdiye kadar şartlı- şartsız çekilişe katılmamış biri olarak:)

Unknown dedi ki...

merhaba
valla şart olmasa da izleyiciniz oldum sırf şart koymadınız diye :) ve çok samimi buldum sizi.
meralumeral@gmail.com

ışıl dedi ki...

https://twitter.com/isilbuyuksarac takipçinizim.mail adresim isilbuyuksarac@hotmail.com

deryadenizozlem dedi ki...

Facebook'taki gibi beğen düğmesi olsa şu bloglarda ne iyi olur. Bazen herkese yazamıyorum. Bak bunu beğendimmmm.

Adsız dedi ki...

güzel blog tebrikler

BOŞNAK KIZI dedi ki...

canımm sana ulaşabileceğim bir adres bulamadım bloğunda yanına uğramak istiyorum iş yerine tam olarak yer tarifi isticektim :)

evrim dedi ki...

Merhaba izmir e yeni taşındım Karşıyaka'da oturuyorum . Bloğunuzu beğendim.alisveris yaptiginiz özellikle hobi,kırtasiye ,ev dekoru ile ilgili bol çeşit bulunan tabiki fiyati dudak ucuklatmayan yerlerin isimlerini verebilir mısınız. Ornegin tahtakale benzeri yerler semt önemli degil.tesekkurler.