8 Nisan 2013 Pazartesi

İnstagramda ben..

Şu merete pek bir özeniyordum elimde kıçıkırık telefonum varken; iç geçirerek bakıyordum. Telefonum oldu ama bu seferde hevesimi aldım die işe el atmakta geciktim :) 

Neyse bakalım bu da benim instagram adresim:


Bu arada uzun zamandır burada olamayış sebebim şudur; ben bir bok yedim Candy Crush Saga oynuyordum tablette.. nalet oyun 35. seviyeye gelince facebooka bağlan arkadaşına kilidini açtır dedi.

Ulan ben face kullanmıom inatla ne edecem :) sonra benim bir sırf giriş yaptığım uyduruk içi boş hesabım vardı. Bu oyun yüzünden 3 kişi ekledim  kilidim açıldı sonra dur şunu da eklim dur bunu da eklim dur bir de resim ekliyim derken kendimi facebook manyağı olmuş olarak buldum :D


İşte bu sebeple bloğum sana nankörlük ettim ve senlen ilgilenemez oldum ama senin yerin apayrı ve en önemli sosyal mecram sensin seni seçtim pikaçuu :)

Neyse beni instagramda bulun takipleyin ve benim de sizi bulmama yardımcı olun dicektim ben :)

Bloğun sağ tarafına da eşşek kadar bir icon koydum(düzelecek) onu tıklayıp ordan da ulaşabilirsiniz :)

8 yorum:

BOŞNAK KIZI dedi ki...

gamzeni yerim senin :)

Fulyanna dedi ki...

Özlemcim çok tatlisin :)

EQ dedi ki...

Ay hele sükür geldi benim deli kiz:)

Senin su icinden geldigi gibi, samimi, icten ve komik yazilarina bayiliyorum ben. Ayrica fesbukum, instagramim neyim yok benim, blogunda yazilarina bakinip duranlari da unutma lütfen... diyim yani ben sana:)

Fulyanna dedi ki...

@EQ; burayi bu kadar ihmal ettim cok uzuldum facede herkes neler yaptigimdan haberdar ama bloggerlarimi habersiz biraktim sucluyum :)

Daha 1 ay oncesine kadar benim de ne face ne instagram vardi. Bu ihmal ettigim surecteki herseyi yazicam. Sizleri cok seviyorum cunku :)

Instagram artik netten de takip eedebiliyorsunuz sagdaki icondan kolayca ulasabilirsin. Ayy öyle özlemisim ki blogu cenem durmadi :D

saxurka dedi ki...

Fulyaa, ozledim seni cok :) nasilsin neler yapiyorsun, gozluk istemiyorum ama kitaplarini gonder nolurrrr :((( face-de varsin ve haberimiz yok oyle mi?bizde isde sadece skype var yoksa yazisirdik eskisi gibi. opuyorum kendine iyi bak.

saxurka dedi ki...

bu arada ben Pakize :)

Fulyanna dedi ki...

Pakize'cim iyi akıl ettin de yazdın buraya.
Ben de seni öyle çok özledim ki; ben bi ara sana mail attım bir kaç ay önce yani ama cvp gelmedi görmedin sanırım. Facede'de aradım seni bulamadım. Sen eklesene beni.

Ayyy çok özledim seni ya bul beni :)

saxurka dedi ki...

tamam,face-de ekledim seni. opuyorum.