12 Şubat 2014 Çarşamba

Stildirektörü ile Fulyanna Buluşursa :)

Başlık inanın ona verdiğim değer ve aramızdaki samimiyet için çok samimiyetsiz ve eksik kaldı ama neyse postta anlatma imkanım var ne de olsa :)

Buralardan uzak kaldığıma bakmayın; aslında hayatımın en yoğun en hızlı en renkli dönemlerini yaşadım bu sırada.

Eda ablayı, blog açtığım ilk zamanlardan beri takipteydim(8 seneden bahsediyorum) hoş onu takip etmeyen onu bilmeyen mi var o bir fenomen zaten. Onu yıllarca okudum onu nasıl içten sevmiş isem artık ölsem aklıma gelmeyecek birşey oldu. İnanın böle bişi ne aklımda vardı ne de birgün böle bişi olabileceğini hiç düşünmemiştim bile. Nasıl olabilirdi ki? ben ona hep ekran karşısından hayranlıkla bakıyordum ama onu her platformda bulmayı onu sevmeyi hiç ihmal etmedim tabi (facebook instagram)

Birgün Eda abla instagramda bir fotoğraf paylaştı; dj kabininde Kayseri'de çekilmiş ve haftaya da İzmir'de olucaz orda çalıcaz kimler var orda diyin bakalım diyince ben varım tabi dedim :)

Eda ablanın ne kadar ünlü olduklarını o an öğrendiğim dj arkadaşları İzmir'in ünlü bir gece kulübünde çalıcaklarmış ve sosyal platformlardan takipçilerle de bi araya gelelim kaynaşalım madem demişler. Güzel bir gece organize ettiler saolsunlar. Hani ben bu yaşa kadar ne bir sanatçıya ne bir kimseye bile hayranlık duymamış biriyken o gün nasıl heyecanlıydım tahmin bile edemezsiniz. Beni "nerde kaldınız kıs topla tüm güzel kız arkadaşlarını da gelin haydi" die aradığında kuafördeyim senin için süsleniyorum sana hazırlanıyorum die de sevinç çığlıkları atıyordum.(Baya baya gelince kucağına zıplıcam filan diodum yani)
O gün günlerden 17 Ocak'tı. Mekana vardığımızda aradım nerdesin Eda ablacım geldik biz die o an nerden çıktı bilmiom arkamdan biri bir sarıldı ki sevinçten aklımı kaybedecektim :) Eda abla ile hoplayıp zıplayıp şarkılar söylemek beraber dans etmek öyle güzeldi ki biz o gece eğlencenin dibine vurduk.O gece ona kocaman sarıldım öptüm ya gerçek mi die ona dokundum yaaa daha ne diimki ben yazarken bile özledim o çok tatlı. Ben beğendiğim bloglardan bazılarını ablama da öğretir ona da okuturdum ve teknoloji özürlü ablam da Eda ablayı okuyordu tanıyordu zaten o gece ablam ve bi arkadaşımız da alıp gittik çok sıcak çok samimi bir ortamdı. O gece tesadüfen Barbaros Şansal'da o mekandaydı. Eda ablama diom ki benim stilim direktörüm gelmiş bu da nesi bir cevap verdi ki gülmekten öl yani. O gece yapılan sohbetler espriler şahaneydi onlarda anılarımda özelimde kalsın :)
O öyle mükemmel bir yüreğe sahip ki hiç kuşkusuz benim onu bu denli seviyor oluşumun en büyük nedeni budur. Onda herkese yetecek kadar kocaman ve acayip mütevazi bir yürek var. Benim aynı onu okuduğum gibi yıllardır okuduğum insanlar çoktur aslında ama hani dönüp slm vermekten acizler mi diyim bilmiyorum ama Eda abla öyle diil o herkese yetişir o herkesi insan yerine koyar o herkese değer verir işte o böyle biri olduğu için hayranlığım onun mütevazi yüreğinedir. Seviyorum seni Eda ablam hem de çok sen farklısın sen özelsin be kadın :)

Bu Eda abla insan şaşırtmaya da bayılıyor. Daha biz onu iyi ağırlayacağımız misafir edeceğimiz yerde kuzum ben İzmir'de ev tuttum gece çıkışta arkadaşlar bana gelicek  siz de gelin sabahta denize karşı mis gibi kahvaltı ederiz die bizi evine davet ettiğinde ise hakkaten düşüp bayılacaktım :)) ya o mükemmel biri ve ben onu çok seviyorum yaa işte o kaa :)

2 yorum:

Kurabiye Canavarı dedi ki...

Allah de ötesini bırak beni benden alan bir kitap oldu, ne kadar kör olduğumu gösterdi. Şimdi tavsiyelerine uyma zamanı o zaman.Diğer kitapları da alacağım :)

Fulyanna dedi ki...

Kurabiye Canavarı; yazarın ilk kitabını sevdiysen diğerlerini de seveceğini hatta daha başarılı bulacağını garanti ederim :)