18 Kasım 2010 Perşembe

İstanbul'dan Merhabaaaaaa :)

Sonunda İstanbuldayım şükür.
Güzel bir kahvaltının ardından, istek üzerine İzmirden getirdiğimiz damla sakızlı türk kahvesi eşliğinde yazıyorum  :)


Dün sabah erken saatlerde geldik.İstanbul'un o çileli trafiği yoktu,köprü bile boştu yolculuk güzel geçti hatta beklenenden daha kısa sürede geldik.


İlk önce Bahçeşehir'e geldik güzel bir kahvaltının ardından Bağcılar 100 yılda oturan halama gittik şu Kanal D ye çok yakın bir yerde.Blogcular siz nerelerdesiniz merak ediyorum.


Dün Gazi mahallesi dolaylarında akraba ziyaretleri yaptık daha göreceğim 3 halam,amcalarım ve onların evli ve her biri ayrı yerlerde oturan çocukları var.Benim babamlar 10 kardeş ve herbirinin en az 3 çocuğu var ve onlarında neredeyse benle yaşıt çocukları var yani benim kuzenlerim hep 40 lı 50 li yaşlarda sülalenin en küçüğü benim :)

Burada geçireceğim daha 3 gün var ve bu süreçte akrabalarımın ne kadarını görsem kardır hesabı pek çok insanı görmeye çalışıcam.Biz İzmirde yalnızız alt katımızda oturan dayım ve anneannemden başka gidicek akrabamız yok bayramlarımız buruk geçer ama İstanbulda öyle diil bayram biter ama gezecek kapı bitmez ne güzel :)

Dün akşam,bizden sonra gelicek olan ablamın eşini karşılamaya otogara gittik tekrar.Çok acayip bir otogarınız var otogarın içinde bir yer bulabilmek hakkaten bir başarı :D ters yerlerden u dönüşleri yapıp arabanın içinde uçtuk yani yer bulalım derken .


Bu arada İkeanızı gördüm otogarın karşısında oluyor sanırım.Vakit olursa oraya da bakıcam bakalım İzmirden farklı şeyler var mı?


Forum İstanbul'u da muhakkak gezeceğiz hele H&M ye girmeden İzmir'e dönmeye niyetimiz hiç yok :) inşallah İzmir'e de açılır.

Havanın maşallahı var süper en az İzmir kadar sıcaktı dün.

Çok mutluyum 5 yıl aradan sonra İstanbuldayım nihayet.Akrabalarımı özlemişim,İstanbul'u özlemişim ben şimdi kahvemi içeyim soğudu :) daha sonra hazırlanıp dışarı çıkıcaz.Bakalım bugün rotamızda nereler olucak.Bu arada daha resim çekme fırsatım pek olmadı ama İzmire döndüğümde çok resim olacağına eminim resimli postlar sonra gelicek :)

Blogcuların pek çoğu İstanbullu siz nerelerde oturuyorsunuz merak ediyorum :)

Gün içersinde pek çok semtte oluyorum her an her yerden geçiyor olabilirim ama yatılı olarak Bahçeşehirdeyim ve şu Bağcılardaki Kanal D'ye yakın oturan halamlara hergün uğruyoruz.Geleli bir gün oluyor ama yani uğrarız biliyorum :)Dün akşam oradaydık kalabalık bir sofrada yemek yemek çok güzeldi hele terasta mangal keyfi çok daha güzeldi :) 

Bu arada ben sevinçten ve telaştan bayram kutlamayı unuttum.Herkese iyi bayramlar :)

4 yorum:

Hülya dedi ki...

oh ne ıyı yapmıssın arkadasım, bızım ıkea guzel ve H&M cok daha guzel! of damlasakızlı kahve getırdım demeseydın : ) keske ben cok severım acaba burada nerede bulabılırım. Sevgıler, Hulya

Unknown dedi ki...

HI!good blog!
my name's martina and I come from Italy...I would like you visit my blog and if you want...follow me!!!I wait you and your tips!kiss kiss ^^

Dengesiz Terazi dedi ki...

fulyacım keşke erken okusaydım yazını en azından görüşebilirdik belki.ben ümraniyedeyim.artık bizim yolumuz izmire düşerse inş görüşrüz.

hülyacım damla sakızlı türk kahvesi artık pekçok yerde var.ama ben kahve dünyasınınkini tercih ediyorum.eminönüne geçtiğimde oradan ALIYORUM.
sevgiler...

Fulyanna dedi ki...

Hülya evet H&M güzel fakat görmeden geri geldim :(

Sakızlı kahve İstanbulda nerde bilmiyorum ama bizden hususi İzmirden getirmemizi istiyorlar tadının İzmirdeki kadar güzel olmadığını duydum.

Reyhan ablam ben zaten ctesi günü döndüm biletimi değiştirip erken geldim yani.Nasip diilmiş İstanbulu gezmek ve sizleri görmek :) ben İzmire beklerim artık çünkü İstanbula yolum sanırım bir daha kolay kolay düşmeyecek :)