22 Ekim 2012 Pazartesi

English Home, Beni Okudun Biliyorum :D

Yok ben arzu ve isteklerimden artık korkmaya başladım; içimden İzmir'e kar yağsın derim kar yağar, İzmir'e Madame Coco açılsın derim Coco açılır.

Dışımdan bişi derim; işte arşivimdeki Optimum açılışı için yazdığım bu posttaki gibi ..

Yani işin açığı hepi topu koca İzmir'de gezilebilir adam akıllı 2 adet alışveriş merkezi vardı; Agora ve Forum :S


Üstelik bizim Şirinyer'den buralara gitmek için otobüsle 1 saat yolda helak olmamız gerekiyordu. Fakat şimdi metro ile 10 dk'da gidebileceğimiz bize yakın Gaziemir'de bir alışveriş merkezimiz oldu bu taraflarda hareketlilik kazandı. İzmir'in buna gerçekten çok ihtiyacı vardı.


Esse, Tantitoni(ki mağazası İzmirde yoktu bildiğim kadarıyla), 
Mudo filan sevdiğim çeyiz düzdüğüm mağazalar hepsi bir araya toplanmış çok sevindim ama benim için çok önemli olan mağazalardan Paşabahçe, English Home, Tepe Home ve Boyner de bu tarafa yaklaşsa daha bir mutlu olacağım. Ben dün fazla gezemedim ama umarım bunlarda vardır yoksa Optimum'a da bi şube açsınlar lütfen :)


Evet ben bize 10 dk'lık mesafedeki semte hadi orada alışveriş merkezi var oraya açsınlar die isterken sen gel benim evime bikaç sokak ötede benim semtimde hiç alakası olmıcak bir yere English Home aç; ben sevinçten deliye dönmim de kim dönsün söleyin bakim :)

Allah'ım hala inanamıyorum. Hayır yani koca İzmir'de o kadar yer varken nalakası var sen gel Şirinyer'e hem de başka güzel caddesi varken bana en yakın yere aç mağazanı.. English Home çok saol çokkkk :)

Dün sabahın köründe ablam aradı sana sevindirici bir haberim var dedi.. noldu kız dedim bana koca mı buldun :D


Ay çok salaksın Şirinyer'e English Home açılmış onu haber vericektim dedi. Hemen koşa koşa gittim tşkler etmeye, hoşgeldiniz demeye. Hayır yani utanmasam bize komşu geldiniz die English Home Şirinyer şubesi çalışanlarına pasta kek filan götürcektim yani :D kızlara dedim artık beni burada çok görüceksiniz tanışsak iyi olur :D

Ben bu ay güya dikiş makinesi alıcaktım bunun için kenara ayırdığım bütçemin bir kısmını English Home'a bayıldım geldim iyi mi :)


Hep beğendiğim fakat hiç bir yerde satıldığına rastlıyamadığım kitap tutacağını bir gün English Home'un çıkaracağını biliyordum :)
Ben bu kadar çok özeniyorum die annem bana çok kızar(ben de kendime kızıyorum özenme bu kadar diyorum ortada bir adam bile yokken bu manyaklık nie ama elimde değil almadan edemiyorum :( )

Anne dedim bu ne sence? anahtarlık dedi :)
Sonra içine yemek kitabımı koyup gösterince beğendi ve kızım kitapları bunda mı okucan dedi beni gülme krizine soktu. Evet anneciğim bu koca demir parçasını kucağıma koyup romanları bunda okucam dedim :D

Annecim bu sadece yemek kitabı tutacağı dedim :D
Sonracıma kocayı bulduk, evde hazır ya sanki bir tuvalet kağıdı asacağımız eksikti :D
Onu da hazır ettim; sanırım şimdi çeyizimde kusur kalan tek şey tuvalet kağıdı :D



Bu minik fırın kaselerini  de tahtakaleden sevgili G. ablam hediye aldı saolsun. G. ablam çeyiz alışverişi yaptığın yerlere beni de götür diyenlerden olduğu için hemen onu da arayıp kız çabuk gel English Home açılmış dedim ve birlikte gittik :)

Not: Şirinyer'li English Home severler yeni mağazası Tuğsavul İlköğretim 
Okulu'nun sırasında :)


Şimdi ben bir istek parçasında daha bulunuyorum; Retromance lütfen İzmir'e bir mağaza da sen aç, şimdi sıra sende, seni bekliyorum :) 

13 yorum:

damlasakizli dondurma dedi ki...

ahh english home iyi varsın ♥
aldıkların çok güzel tatlım çok beğendimm..

yasemince dedi ki...

Demek ki sende çekim yasası iyi çalışıyor. O güzel çeyikliklerini kullanacağın mutlu yuvanı kurmak için de gerekli sana uygun eş isteklerini göndermelisin.Hatta kağıdı yazmak da çok faydalı diyorlar. kıymetini bilecek doğru eşle en kısa zamanda karşılaşırsın İnşAllah ^-^
Bu arada Geçen hafta İzmir'deydik.Tutturdum Balçova Kipa'ya gitmemiz lazım.
eşim "niye ki?"diye soruyor.Gitmemiz lazım.Allah Allah iyi gidelim.Yani bende sayende Madame Coco ile tanıştım , bayıldım.
Sevgiler ^-^

Unknown dedi ki...

vay vay vay fulya çekim yasası :)
bak aklını kullan her sabah,acaba kocam nerede şimdi diye çek onu :)
güle güle kullan tatlım,çok tatlılar,cep telefonuna indirimlerde gelsin çok işe yarıyor,hatta kızlar bana ayırıyordu,teyzeler öyle bi kapışıyorki:)
çok indirim oluyo hepsinde ama dönem dönem..

üzüm kuşu dedi ki...

pek güzeller güle güle kullan:) sana zahmet Samsuna zara açılsın dermisin bakarsın olurya bu arkadaşını da sevindirirsin :)))

Grace Happy dedi ki...

cok sanslısın yada cok ıyı kalplısın

BOŞNAK KIZI dedi ki...

Ayyyy inanmıyorummm şimdi hemen iş çıkışı gidiyorumm süper bir haber buu :))) biz yakınız bu arada bana da beklerim Buca Beleidyesi Yazı İşlerindeyim :))

eesraaanınblogsesi dedi ki...

Aynı kitap tutacağından bende de var. :) Çok severek aldım ama ben yatak odasında kullanıyorum.Okuduğum kitapları içinde tutuyorum. (: Annemlere her gittiğimde Englısh Home'a mutlaka uğrarım. Ferforje serisini tamamlamışımdır herhalde. :D

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

anaaaam ne kaa güzel şeyler almışsın :) valla english home bir evin dekorasyon damarlarından biridir :D

huuuubakbi dedi ki...

desene sık sık ziyaret edip bayılacağız paraları...ben de çok seviyorum english home mağazalarındaki herşeyi

Unknown dedi ki...

Aldıkların çok güzel kitap tutucu ve tuvalet kağıdı asacağıda harika
güle güle kullan

İki Şehir Bir Meryem dedi ki...

Bende geçen gün geçerken gördüm şirinyer de English home'u çok sevindim. Gerçi bana yinede biraz uzak oluyor. Gaziemir'den gitmek zamanımı alabilir ama yine de Alsancak'ta olmasından daha iyidir :)
Aldıklarını güle güle kullanman dileğiyle :)

Duygu Fedakar dedi ki...

çok beğendim şu tarif tutacağını

Es Life dedi ki...

Aynı hisleri paylaşmışız, ben de Optimum'un açılmasına ve içinde tüm beğendiğim markaların olmasına çok sevinmiştim :) Son olarak da, Şirinyer'e English Home gelmesiyle sevincim daha da arttı :)