12 Ekim 2012 Cuma

Madame Coco

Hayaller gerçeğe dönüşür mü derseniz.. ben, biraz zaman alabilir, bazen de hemen gerçek oluverir; kesinlikle evet hayaller gerçek olur diyorum :)

Bir kurulama bezi bu kadar mı önemli senin için, sana bunları düşündürtecek kadar demeyin inanç meselesi bu ve bişiyi yürekten istemek aslolan :)

Bunu İzmir'e kar yağmasını büyük bir iç çekişle istediğimde de deneyimlemiştim ordan biliyorum :) hakkatende kar yağmış ve bu yaşta kartopu oynamak keyfine erişmiştim :D

Neyse şimdi bu Madame Coco ile ilgili hislerimi paylaşayım. Geçen sene büyük keyifle takip ettiğim bir blogta henüz yeni olan bu marka tanıtılıyordu. Bense konu çeyiz olduğu için yada dekorasyon diyelim büyük bir iç çekişle deyim yerindeyse içimin yağları eriyerek seyretmiştim bu markanın ürünlerini :)

Fakat yazıyı okuduktan sonra bi o kadarda üzülmüştüm çünkü bu marka İzmir'de yoktu :(

Aman nie öğrendimki keşke öğrenmeseydim ulaşılamaz, erişilemez, hem çok pahalıya benziyor hem de burada yok beğensem nolacak beğendiğimlen kalıcam diye hakkaten çok üzülmüştüm :)

Sonra geçenlerde şu kelebekli mutfak elbezinden bir arkadaşın bloğunda görmüş ne kadar güzel, ne kadar romantik die yine üzülerek yorum yapmıştım :)

Ve hayal gerçek oldu evet evet yaklaşık 1 ay önce Balçova Kipa'da Madame Coco'nun açıldığını gazetede okudum ve çok sevindim. İşte bugün çeyizime bu güzellikleri ekledim. 

O iç çekerek baktığım elbezi artık benim de çeyizimdeeeeee :)

Madame Coco hayallerinizi süsleyecek size hayaller kurdurtacak bir yer. Üstelikte bu ara %50 indirim varken uğramak gerek ;)

İçimdeki gizli not: Allah'ım sana şükürler olsun(sebeplerini sen biliyorsun) ;)




5 yorum:

Begüm Eryıldız dedi ki...

eee o zaman hayırlı uğurlu olsun canım:) ben de ortancalı olana bayıldım...

yasemince dedi ki...

günün öğüdü diyebilirim postuna... insan düşüncüleri ile küçük büyük hayallerine ulaşabiliyor, çok güzeller güle güle kullan ^-^
bu arada inşAllah haftaya İzmir'deyiz , bende sabırsızlandım Madame Coco için .

BOŞNAK KIZI dedi ki...

çok güzeller canımm güzel günlerde kullan :)

gırla fikir dedi ki...

sevdim. hemde çok. malesef biz de yok mağazası.netten bir bakmalı. online satışı varmıydı ki

Fulyanna dedi ki...

Begümcüm, tşk ederim canım :)

Yasemince, düşüncelerimdeki şeyler mucize gibi gerçeğe dönüşüyor :)

Boşnak Kızı, tşk ederim canım :)

Gırla Fikir, evet online satışı var. tşk ederim :)