31 Ağustos 2010 Salı

Bir Muhabbet:Yenisini Alırız Artık !



Bu post aslında msndeki boş bir muhabbetti fakat ben arkadaşa anlatmadan gülmeye başladım ve önce bloğumda paylaşmaya karar verdim hep beraber gülelim die:D

Dün akşam sokakta tanıdıklarla oturuyoruz komşular,arkadaşlar falan..

Arkadaşın kardeşi yeni bir köpek almış minnacık bişi çok tatlı.

Arkadaşın annesi de almış köpeği sokağa gezmeye çıkarmış.Herkes seviyo filan.Dayım köpeği eline almış ki kendi köpekten korkar,köpek elini ısırıcak olmuş sen dayım köpeği elinden yere düşür(ben bu sahneyi görmedim iyiki de görmedim daha çok üzülürdüm)

Neyse köpeği bahçeye koymuşlar.Dayımda komşuya soruyor;"ya köpeğe bişi oldu mu,iyi mi şuan" filan dio.Bizim arkadaşta köpeğin artık yampiri yampiri yürdüğünü,poposunun yer düştüğünü  heralde bacağının krılmış olabileceğini sölüyo.

Dayımda,"geçmiş olsun,ne yapalım mesuliyet benim bişi olursa artık yenisini alıcaz napalım" demesin mi ben gülmekten öldüm.


Yaa kırılan bir canlı canlı,hayvancığın bacağı kırılmış olabilir diolar bu da kırılan bir eşyaymış gibi yenisini alalım dio.Be dayı yenisini alıcağına eldeki sakatı tamir ettir.

Hey Allahım yarabbim güler misin ağlar mısın?

Not:Benim dayım bu kadar yavan olmak zorunda mı? ben de çok yavan bi insanımdır kime çektiğim belli :D

5 yorum:

çiğdemmm dedi ki...

oyyy kıyamam ben ona benim köpeğime başka bi büyük köpek saldırmıştı köpeğimi kucağıma nasıl alıp o köpeğe nasıl karşı koyduğumu hatırladım. normalde o köpeği gördüğüm yerde kaçardım. eminim köpekçiğin sahibi çok üzülmüştür ve umarım birşeyi yoktur. Dayının köpeği düşürmesi tamamen refleks de yenisini alalım ne demek pes diyorum

Fulyanna dedi ki...

Evet kıs ben de üzüldüm.

Ben korkarım elime alamam ama karşıdan karşıdan severim :)

Dayım da üzüldü ama bu yazı zaten onun tuhaf olan o sözü üzerine pes demek adına yazıldı ya :)

Al benden de o kadar Çidoş :D

Adsız dedi ki...

Çok üzüldüm ya yazık köpüşe:( Erkekler hep düz mantık olmak zorunda mı yaa gerçekten insan gülse mi ağlasa mı şaşırıo umarım köpeçik en kısa zamnda iyileşir:(:(

Fulyanna dedi ki...

Evet ya Maya için üzgünüz bu akşam halini hatrını soracam umarım kırık çıkık yoktur belki daha küçük die yürüyemiyor olabilir inşallah öyledir.

http://belguzar anne.blogspot.com dedi ki...

merhaba hayırlı bayramlar