30 Mayıs 2011 Pazartesi

Doğumgününden..

Aslında benim en büyük ganimetin sağlığım ve ailem ama doğumgünü vs. gibi günlerde insan işin eğlence kısmı olan ganimetleri de topluyor :D

Annem,babam,2. annem(ablam) ve artık ailemizin bir parçası olan abim dediğim Ömercik(eniştem) iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum.



Doğumgünü ganimetlerimden yüzümü en çok gülümseten bu minik süzgeç yavrusu oldu :)


Eniştem aldıkları hediyelerin yanısıra muzipliğine bana bu süzgeci de almış :D
Şimdi bunun bi hikayesi var.Biz genelde ablam,eniştem üçümüz takılırız ve gezerken ben kesinlikle çeyizime bişiler bakıyor olurum.Hatta ablamın çokta önemsemediğinden dolayı bilmediği esse,bernardo bilmemneyi de ona  öğretip  pahalı tabak çanak alma alışkanlığı kazandırdığım için yer yer eniştem bana kızar.Sokma bunun aklına böle şeyleri,ablana da gösterip durma der :D

Bigün yine geziyoruz tabi nerde tabak çanak var ben orada.Çok uzun zamandır aklımda bu süzgeçlerin ya beyazını da ya da kırmızısını hatta ikisini birden almak  vardı:)

Efendim süzgeç deyip geçmeyin bu çok beğendiğim süzgeçler 25 tl civarında.İkea,bernardo,esse,5m Migros evet hepsinde de yaklaşık ederi bu.Birgün bu süzgeci alıcak oldum eniştem,"kızım sen manyak mısın bir süzgece bu para verilir mi altı üstü bi makarna filan süzecen yani git ucuz bişi al" demişti.Yok illa alıcam ama henüz evlendiğim yok belki birgün ucuzlar diyerek almayı ertelediğim bi üründü.

Dün de annemle pazara giderken bir züccaciyenin önünde gördüm o beğendiğim süzgeçlerin minikleri çıkmış hem de rengarenk.Dönüşte alırız, dönüşte de elimiz dolu başka zaman alırım derken yine alamadan eve geldim.Üstelikte fiyatı kendi gibi sevimli 5 tlydi :)

Akşam da doğumgünüm vesilesi ile ablamlara gittik bana ilk bu hediye verildi.Eniştem,"Fulyacım kusura bakma senin o çok beğendiğin süzgeçler pahalıydı onu alamadık ama yavrusunu alabildik" dedi ve bu minik yavru süzgeci verdi :D o kadar sevindim ki kalbim çok temizmiş dün bu süzgeç benim oldu :D
Bu minik yavru süzgecin annesini de daha sonra alıcam :)
 Büyüklüğünü göstermek için çektim bunu.

 Bunlar da diğer ganimetler :)

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Süzgeçiniz,bluz,ayakkabınız ne kadar güzel.Güle güle kullanın ve iyi günlerde giyinin:)

Gelin Ayşe dedi ki...

cok eglenceli bir yaziydi.
Hediyelerin cok guzel, gule gule kullan ve eskit : )

Fulyanna dedi ki...

Kamikaze;bıraktığın tüm yorumları tek tek özenle okudum ve bu ilgin için çok tşk ederim :)

Gelin Ayşem;kız Ayşe var ya eski blog dostlarımdan bi sen bi Ceyda ablam(kelebekgibi) kaldınız he.5 yıl olucak nerdeyse bu alemdeyim ama eskilerin yeri bi başka inan.

Eskisi gibi uğrayamıyoruz birbirmize belki de ama arada bırakılan bi yorumu bile inan binlerce yoruma değişmem başka yorumcular kırılmasın bana ama Ayşecim sizler için böyle hissediyorum :)

Bak duygusala geçiş yaptım ha :(

Adsız dedi ki...

Rica ederim büyük bir keyifle okuyup zevkle yazdım:)keşke daha önce gelebilseydim.
Allah dostluğunuzu daim etsin.Blog dünyasında çok güzel dostluklar kuruluyor.

Unknown dedi ki...

Güle güle kullan cicilerini , asğlıklı bir ömrü sevdiklerinle doludizgin geçirirsin inşallah...

ArZuCo dedi ki...

cok eğlenerek okudum. Nice mutlu yıllara sağlıkla ve sevdiklerinle inşallah birdahaki doğumgününe kadar önce anne süzgecin sonra onu koyacağın kendi evin ve mutfağın ve o mutfakta o süzgecle ona güzel makarnalar yapabileceğin seni cok seven bir eşin olsun. Sağlıkla mutlu uzun bir ömür dilerim

Fulyanna dedi ki...

Kamikaze;tşk ederim :)

İçimizdeki Karnaval;çok tşk ederim iyi idilekleriniz için :)

ArZuCo;Ah bu ne güzel bir dilek kendi mutfağım ve bu süzgeçle makarna yapacağım kişi :D

Ağzınız bal yesin :)

AMİN diyorum ve çok tşk ediyorum :)

Unknown dedi ki...

hediyeler harika..nice güzel yaşlara..güzel günlerde kullan :)

böcük dedi ki...

süzgece ba-yıl-dım! Vintage havası var, bundan bulup ben de almalıyım :p

Bir önceki posta yorum yazmadım şimdi de biraz geç oldu ama yine de geçmiş doğum günün kutlu olsun :) Gönlünden neler geçiyorsa, sağlık ve huzur ile beraber avuçlarında bul o dilediklerini :)

Unknown dedi ki...

aown ablamızın doğum günüymüş geç kalmışız nice yıllara :) geç oldu ama kusura bakma artık.Hediyeler on numara yanlız haa bluz çok şık süzgeç de eğlenceli ;))

mine dedi ki...

aman da aman ne tatlıymış bu süzgeç güle güle kullan : ) nice yıllar böyle gülücüklü girişlerle kutlamam dileklerimle...

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

iyi ki dogdun :) sağlıkla huzurla daha nice yıllara

Dengesiz Terazi dedi ki...

aaa aşkolsun fulya beni unutmuşsun 5.yıllık eski blogcuların içinde:)) bende buraya kutlama yorumu yazmışdım ya hala onaylamadın yada bir sorundan sebep gelmedi:(((

Fulyanna dedi ki...

Gul/İnn'cim saolasın tşk ederim

Böcükcüm seni görmek ne güzel.O eski dostlardansın sende :)

Tekno_max;tşk ederim kardşeim :)

Mine;amin tşk ederim :)

Pembesinti;çok tşk ederim :)

Dengesiz Terazi;Reyhan ablam siz eskiler unutulmazsınız sende o eski dostlarımdansın :)

Böcükte gelmiş böcükte öyledir benim için.

Bi Nevincim kaldı o da blog yazmıyor artık :)

Bu arada yorumun diğer postta onayladım çoktan.Yoğunluktan cevap yazamamıştım.Seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun güzel ablam.Bu arada en son bi işlerin vardı o vesileyle ara vericektin noldu o işler:)

Bekir Birincioglu dedi ki...

Gecte olsa, Dogum gününü kutlar, makarna ile saglikli beslenmeni, ayakkabilarinin ayagini vurup nasir etmemesini dilerim.
Her arzunun gönlünce olmasi dilegi ile...
Saygi ve Sevgiler
Bekir Birincioglu

Dengesiz Terazi dedi ki...

teşekkür ederim cnm daha birşey yok:)) bu yaz tatilinde niyetleniyorum inş kısmet bakalım:))

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Bir süzgeç hikayesi olmuş :)Mutlu yıllar Fulyacım. Önümüzdeki yıl sevdiceğinle kutladığın postlarını bekliyoruz. Gözü, kulağı, tüm duyuları açalım lütfen :) Canım benim. Nice seneler arkadaşım.