28 Mart 2012 Çarşamba

Bayan Bal

Ay çok sevindim ben bu tvdeki bal reklamlarına yasak gelmiş. Sanırım sağlıkla alakalı işin o kısmını ben bilmiyorum ama balı çok seven biri olarak baldan  nefret etmek üzereydim. Allah'a şükür zaten tvden bal siparişi verecek kadar angut olmadık hiç bi zaman. Bigün hiç üşenmedim izledim reklam tam 10 dk sürdü ben kapattım tabi o reklamın devam ettiğine eminim :D
O gün hay Allah cezanızı versin o balderesinde boğulup geberin inşallah dedim bu ne ya bal bal bal Allah'ın cezaları :D ohhh yasaklanmışsınız iyi olmuş beynimizi yemiştiniz yani.

5 yorum:

siyah kuğu dedi ki...

:)) aynen çok sevindim sabah işe gideceğim sabahın 6tısı bir açıyorum televizyonu balderesi işe gidip geliyorum açıyorum televizyonu baldersi sanki hiç bitmemiş reklam öğk oluyor insan.

Kuzununannesi dedi ki...

oh ohhhhhhhhhh:)))) cok uzuldummmmmm...

Kiremithanem dedi ki...

Öyle miiii..bende kahroldum şimdi yaa neden kaldırdılar oysa ki nbe güzel felç oluyordu programlar 15 dakikalık reklamlara evet evet :)
Herşeyin bir dozu bir ayarı var ayarımız bozulmadan kaldırmaları iyi olmuş..
Sevgiler :)

Gelin Ayşe dedi ki...

Kaldirilmis miii, cooook sevindiiiiim :)))))

Fulyanna dedi ki...

Kızlar çakın kurtulduk bu kafa ütüleyen reklamlardan.

Hayır kaldırılmasaydı eğer o reklamı çekenleri de, o balı üretenleri de, o reklamda oynayan gerzekleri de bi kaşık balda boğacaktım yani :D