6 Mayıs 2012 Pazar

Hıdırellez

İçimde dolup taşan bi neşe var bugün :) yorgunluktan ölüyor, ayaklarım çok acıyor, gözlerimden uyku  akıyor olmasına rağmen bir elimde makas, bi elimde dergiler dilek kestim, diledim. Dilemeseydim  seneye kadar içim rahat etmezdi dileksiz koca bir yıl geçirdim die ; sanki hayallerim gerçekleşmicekmiş gibi üzülürdüm :)
Bu aralar yazmaya büyük isteğim var fakat vaktim yok. Üzgünüm ilk kez bu denli dandik, anlık ve bi amaca hizmet etmeyen bi post yazıyorum. Bol resimli adamakıllı postlar hazırlamak istiyorum ama rahata erince artık :) dün size Asansör'ü tanıtıcaktım ama ilk defa-unutkanlık denen şeyi yaşamazdım ben hiç-fotoğraf makinemi evde unuttuğumu gördüm. Çantamdan nasıl çıktıysa onu bile hatırlamıyorum. Yoğunluktan dolayı ne vaktim kaldı ne aklım :) aaa bak şimdi aklıma geldi iyi makinenin şarjı olmıyabilir bari unutmadan takıyım çünkü yarın lazım olabilir :) 
Neyse çok uykum var anlık yazılar bana göre diil ama oldu bikerelik napalım artık 

Ben yatar çünkü yarın festival bizi bekler erken kalkmam lazım:)

Bak postu yayınladıktan sonra çok daha önemli bişi daha unuttuğumu farkettim;  ben bu akşamki aç karnına içmem gereken demir hapımı da içmemişim bu kadar düzen sahibi ve dikkatli biri tüm bunları nasıl unutur anlamıyorum :S

3 yorum:

What's Next dedi ki...

hahah ben nasıl atladım hıdırellezi bir dilek bile tutmadım içimden o derece aklımdan çıkmış :O tüh tüh gerçekleşmese bile elimizden geleni yapmış olurduk en azından.. :)

bana da beklerim seni:
edankb.blogspot.com
sevgilerr..

Precious Isla dedi ki...

hi! i just found your blog! nice.. lets follow each other!

http://preciouslovestyle.blogspot.com/

gül çizerim :)) dedi ki...

blogunuzu yeni kesfettim cok basarili. takipcinizim banada bekelrim